Oortgiese Campers

Oortgiese Campers

Sponsor

Wie zijn wij?

Janno Maljers (1978) en Joost Meenink (1979) komen na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven tot de conclusie dat ze samen een onderneming willen beginnen. Naast vrienden zijn ze gepassioneerde camperaars. Ze komen in gesprek met Linda en Han Oortgiese die willen stoppen met hun camperbedrijf. Na goed overleg wordt het bedrijf aan Janno en Joost overgedaan. Op dezelfde locatie, wat achteraf in het Achterhoekse Baak, beginnen de nieuwbakken ondernemers in 2013 bescheiden met vijf campers voor de verhuur. De handen worden uit de mouwen gestoken en de mond-tot-mondreclame doet zijn werk. Het terrein wordt uitgebreid, want er worden steeds meer campers verhuurd en verkocht. Uiteindelijk gaan Janno en Joost voor een eigen locatie. De naam Oortgiese blijft.

Sinds 2017 is Oortgiese campers gevestigd aan de goed bereikbare Zutphen-Emmerikseweg 103, de hoofdweg tussen Zutphen en Doetinchem. Op het bijna 7000m2 terrein met showroom en twee volledig toegeruste werkplaatsen, wordt een totaalpakket aangeboden; alles staat in het teken van het volledig ontzorgen van de camperaar. Joost: “Er komt veel kijken bij het hebben van een camper. Denk aan onderhoud, reparaties, APK-keuringen, schadeherstel en stalling. Ons bedrijf is zo toegerust, dat onze klanten zonder zorgen op vakantie kunnen.” Janno: “Op één adres wordt alles geregeld. De klanten zien een bekend gezicht en weten hoe professioneel we werken. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Persoonlijk contact en goede service is voor ons heel wezenlijk. En omdat we zelf camperen, weten we wat onze klanten belangrijk vinden en kunnen we alles goed uitleggen.”

Naast verhuur van meer dan 40 topcampers is er ruimte voor verkoop van nieuwe en gebruikte campers, onderhoud en APK, accessoires, schadeherstel en stalling. Natuurlijk kunnen de twee vrienden het hele proces niet meer alleen af; met de groei van het camperpark is het aantal personeelsleden gestaag uitgebreid. Stuk voor stuk enthousiaste vakmensen, behept met het campervirus, die er alles aan doen om te zorgen dat klanten tevreden vertrekken en terugkomen.

Bij Oortgiese Campers draait alles om de liefde voor campers en het camperleven. Die passie wil Oortgiese Campers graag overbrengen om zo de vakantiedroom van iedere klant waar te maken. Janno en Joost: “We zijn een no-nonsense bedrijf. Ondanks de forse groei blijven onze kernwaarden onze drijfveer: een goed en betrouwbaar product leveren, goede en accurate service bieden met veel tijd en persoonlijke aandacht voor de klant. Dát is onze kracht waaraan we met hart en ziel werken.”

Oortgiese Campers, waar de klant nog centraal staat, met Achterhoekse gemoedelijkheid en dienstbaarheid hoog in het vaandel. Kom langs, de koffie staat altijd klaar!

Oortgiese Campers