Jansen Foodservice

Jansen Foodservice

Sponsor

Jansen Foodservice is een bezorgende horeca groothandel en kent als familiebedrijf een werkomgeving met een informele werksfeer. Recent is Dijkgraaf Reinders in Apeldoorn overgenomen waardoor we nu vanuit drie vestigingen (Doetinchem, Lochem en Apeldoorn) al onze klanten in Oost-Nederland efficiënt, snel en correct bedienen.

Van Horecaservice naar Foodservice

In 1985 begon zoon Gerrit vader Wim te helpen. In eerste instantie als chauffeur en later met zaken zoals voorraadbeheer en logistiek. In 1998 werd de eerste stap gezet met betrekking tot een overname. Uiteindelijk werden in 2004 de laatste aandelen door Gerrit van zijn vader overgenomen. Het bedrijf telde toen 14 werknemers.

De groei van het bedrijf ging gestaagd en in het jaar 2006 werd Ebbers Bedrijvenservice overgenomen. En later dat jaar volgde horecagroothandel Ubbink-Sesink te Doetinchem. In de jaren na de overnames zette de groei sterk door waardoor er op zoek gegaan moest naar nieuwe huisvesting. In 2011 deed er zich de kans voor om Kranen Horeca in Lochem over te nemen. Met als gevolg dat er in 2012 Jansen Foodservice Doetinchem en Lochem ontstond.

In 2021, na een intense coronaperiode, deed zich een nieuwe kans voor. Dijkgraaf Reinders werd overgenomen. Dijkgraaf Reinders is een horecagroothandel en heeft daarnaast nog een eigen productie in aardappel, groente en fruit. Door deze overname bestaat de organisatie nu uit drie vestigingen in Doetinchem, Lochem en Apeldoorn met in totaal ongeveer 130 werknemers.

Jansen Foodservice staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. We leveren nog steeds met veel plezier aan uiteenlopend eklanten in de gehele Achterhoek en daarbuiten. Het bedrijf werkt continue aan het verbeteren van de service en de dienstverlening. Wij staan voor iedereen klaar!

Jansen Foodservice