Simhuis B.V.

Simhuis B.V.

Sponsor

Simhuis dé specialist in IoT connectiviteit, Mobiliteit & Telecom actief in heel Nederland, Duitsland en België voor Telecom & Mobiliteit. Voor IoT connectiviteit zijn we wereldwijd actief! Wij komen graag met u in contact, digitaal of persoonlijk bij u langs op uw locatie. Met onze ervaring in IoT connectiviteit, Mobiliteit & Telecom kunnen wij u deskundig advies geven en u helpen kiezen wat het beste bij u, uw organisatie of applicatie past.

Door ons brede portfolio en onze kennis van meerdere aanbieders kunnen wij u niet alleen maatwerk bieden, maar ook de totaaloplossing. Op uw verzoek screenen wij uw contracten en doen wij u een recent voorstel. Op deze manier proberen we u onderaan de streep de beste deal te bieden.

Bij het afnemen van onze diensten helpen wij u ook achteraf met hulp en advies. Zo houden we graag voor u de markt in de gaten en tippen we u wanneer er relevantie is voor uw bedrijf. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0575-474731 en vraag een vrijblijvende oriëntatiesessie aan.

Simhuis