Doseer.nl

Doseer.nl

Sponsor

Doseer.nl Reinigingsmiddelen is de ideale partner voor het leveren van alle producten die benodigd zijn op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Vanuit de Achterhoek werken wij vol enthousiasme en plezier om onze klanten dagelijks te voorzien van het allerbeste in deze tak van sport. Wij geven graag persoonlijk advies voor alle facilitaire zaken binnen organisaties!

Wij zijn leverancier van onder andere toiletpapierhanddoekpapierpoetspapierhandverzorgingsproductenvaatwasmiddelen en uiteraard alle bijbehorende dispensersystemen. Daarnaast leveren wij een breed pakket aan stofzuigersschrob-zuigmachines, hygiënisch borstelwerk, disposableskaarsen en bedrukte servetten. Wij staan garant voor producten van een goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Als groothandel richten wij ons op de horeca, midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en grootverbruikers. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden in heel Nederland bezorgd. Ook komen wij vrijblijvend op locatie om een inventarisatie te maken van de huidige situatie. Wij geven je graag advies!

Doseer.nl