AHC CAWI

AHC CAWI

Sponsor

Wie zijn wij?

AHC Staltechniek in Hengelo (Gld) en Cawi Stalinterieur uit Zelhem – twee bedrijven gespecialiseerd in stalinrichting voor de varkenshouderij – fuseerden rond de eeuwwisseling tot één bedrijf: AHC CAWI Staltechniek. Met de enorme opgebouwde kennis, jarenlange ervaring en de – in eigen huis – ontwikkelde producten en systemen vulden beide bedrijven elkaar perfect aan. Wij staan dan ook bekend als een gedegen totaalinrichter, die u als ervaren partner met raad, daad en tal van innovatieve oplossingen terzijde staat.

AHC Cawi nu

Tot op heden is AHC Cawi Staltechniek bekend als de fabrikant van allerlei uitrustingen voor de varkenshouderij. Alle systemen zijn “D.D.D.”, oftewel duurzaam, degelijk en diervriendelijk en voldoen uiteraard aan de laatste EU-welzijnseisen en regelgeving. Tevens hebben wij de dierverzorgers niet vergeten. De systemen dienen uiteraard ook “ergonomisch” te zijn. Zelfs voor biologische productie is er de nodige kennis en ervaring. Hiervoor bieden wij speciale, hiervoor aangepaste huisvestingssystemen. Naast een compleet pakket stalinrichting, voer- en watervoorziening kan AHC CAWI Staltechniek ook uw stal-ontwerp verzorgen. Incl. advies voor klimaat- en mestafvoer systemen.

AHC Cawi Staltechniek B.V. in Hengelo is het enige bedrijf in Nederland dat zo’n breed scala aan mogelijkheden biedt. Wij zijn geen groot bedrijf, maar fungeren toch in meerdere landen als partner voor moderne staltechniek. Onlangs heeft het bedrijf projecten uitgevoerd in Duitsland, Bulgarije, Japan, China, Canada, Zuid-Afrika en Australië. Het bedrijf zal zich meer en meer richten op Oost-Europa en de Balkanregio.

AHC CAWI