Gepubliceerd op: 11 september 2022

PAX overtuigt na de rust in Borculo tegen Reunie

Voor het seizoen 2022/2023 is PAX ingedeeld in een poule met als tegenstanders Halle, Reunie en Ruurlo.

Zondag 11 september de tweede wedstrijd in de poule tegen Reunie in Borculo.

De opstelling:

Doel: Mouro Wentink, achter: Seije Elburg, Jochem Groot Jebbink, Derk Stortelder, Rick Beulink, midden: Tom Groot Roessink, Siebe Meerlo, Max Bussink, Rob Arends, voor: Marijn van Haarlem, Roy Wolsheumer.

Op de bank: Daan Mennink, Ben Wijkamp, Mouro Ellenkamp, Lars Zwaan.

PAX is in de eerste helft slordig en gelukkig weet Reunie daarvan niet te profiteren. Reunie laat twee ideale mogelijkheden onbenut.

Zo rond het half uur komt PAX op voorsprong. Roy ziet Max vrij staan en tegen diens schuiver is de keeper van Reunie kansloos, 0-1.

Twee wissels in de rust. Daan voor Seije en Lars voor Jochem. Dit is het debuut voor Lars, speler van onder 19.

PAX speelt in de tweede helft veel beter dan voor de rust. Reunie komt niet meer onder de greep uit en in de 55e minuut scoort Daan op aangeven van Roy, 0-2.

Even later heeft Rob de 0-3 op zijn slof, maar hij kan de keeper van Reunie niet verschalken.

De trainersstaf geeft ook speelminuten aan Mouro en Ben.

PAX heeft niets meer te vrezen van Reunie en breidt de score uit naar 0-4.

Tom met een afstandsschot in de kruising en Roy op aangeven van Ben.