Gepubliceerd op: 2 juni 2024

Pax JO17-1 wint de bekerfinale tegen Losser in Hulshorst !

Een prachtig verslag is al vastgelegd door Luuk Stam in het Contact, om onze aanvoerder Ruben Eenink daaruit te citeren “Dit hadden wij begin dit seizoen nooit verwacht, dit is magisch!”
Geweldig dat na zo’n super spannende wedstrijd de jongens met een 2-1 overwinning de beker in ontvangst mochten nemen. De jongens uit Losser waren fysiek sterker maar Pax voerde voetballend de boventoon, geheel terecht dat de beker dus mee ging naar Hengelo. De terugreis met de bus werd al een groot feest, naast voetballen blijken onze jongens ook geweldig te kunnen zingen ! Het feest werd nog groter toen we hoorden dat ook de JO19-1 de bekerwinst te pakken hadden, toppers. En het was geweldig om met de bus terug te komen in Hengelo en onthaald te worden met blauw witte fakkels, vuurwerk en heel veel jonge Pax spelers. Een aantal van de JO17-1 spelers trainen de jongere teams en zijn daarmee nu een enorm voorbeeld voor de toekomst.
De spelers en begeleiding van JO17-1 willen graag nog even van de gelegenheid gebruik maken om alle sponsoren bedanken ! Zij maakten het mogelijk dat we met een bus naar Hulshorst konden, er met z’n allen een onvergetelijke dag van konden maken en binnenkort nog een prachtig feest van kunnen houden. Dus een enorme dikke DANK JE WEL ! voor JPM Jansen Personeelsmanagement, Albert Heijn Hengelo Gld, Taurus Corporate Finance, Schoonheidssalon La Finesse, GB Service, BK Schoonmaakservice, Huize Sonnevanck , Schoonmaakbedrijf Huurneman, Tegel en metselwerken VTM, Decoproject, Pim’s schilderwerken, Kim Hairstyling, DPH, Jansen&Jansen, Bakkerij Vree Egberts, Peter Beunk en AeroFitt Hengelo

Deel dit bericht!