Gepubliceerd op: 9 november 2022

Whiskyproeverij voor sponsoren een groot succes!

Zaterdag 5 november hebben ruim vijftig aanwezige sponsoren genoten van een gezellige whiskyproeverij in de kantine van PAX. Deze avond, georganiseerd door de sponsorcommissie van de vereniging, mag met recht een groot succes worden genoemd!

 

Nadat Niels Wentink namens de sponsorcommissie alle aanwezigen van harte welkom heette, werd de nieuwe promofilm van PAX 1, met in de hoofdrol de drie nieuwe hoofdsponsors en de selectie, vertoond. Deze werd met veel enthousiasme ontvangen en kon rekenen op veel applaus van de sponsoren.

 

Vervolgens was het de beurt aan Whiskyteacher Henri Goossen die voor een avond vol vermaak zorgde. Hij nam de sponsoren mee op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden. Op ludieke en humorvolle wijze liet hij ze kennismaken met whisky en uiteraard werd er volop geproefd. Een zeer geslaagde activiteit.

       

 

Uiteraard was er na afloop alle tijd en ruimte om met elkaar in contact te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Het bleef in ieder geval nog lang gezellig!

Deel dit bericht!