WEER NET NIET VOOR PAX HEREN 1

Zondag 20 november: PAX 1 thuis tegen FC Bergh.

Na een 1-0 voorsprong bij de rust volgde een ongelukkige gelijkmaker.

Maar PAX komt weer op voorsprong.

Weer geven we de voorsprong weg en tot overmaat van ramp volgt de 2-3 eindstand in blessuretijd.

Het zit niet mee.

Siebe Meerlo en Max Bussink geblesseerd.

De opstelling:

Doel: Mouro Wentink, achter: Rick Beulink, Derk Stortelder, Jochem Groot Jebbink, Luuk Heek, midden: Tom Groot Roessink, Rob Arends, Ben Wijkamp, Bart Groot Roessink, voor: Marijn van Haarlem, Stijn Alkema (debuut in PAX 1).

Op de bank: Daan Mennink, Marvin Rutzerveld, Roy Wolsheumer, Mauro Ellenkamp, Lars Koens.

FC Bergh is het eerste halfuur de bovenliggende partij onder aanvoering van de behendige Jort Hunting. Mouro verdedigt zijn doel met verve en voorkomt een achterstand.

Naarmate de eerste helft verstrijkt wordt PAX sterker en in de 35e minuut komen we op voorsprong. Na een voorzet van Rob komt de bal uiteindelijk bij Ben, die de bal koppend tegen de touwen werkt, 1-0.

Dat is ook de ruststand.

Na de rust is de eerste mogelijkheid weer voor Bergh, maar Mouro kan de gelijkmaker voorkomen.

De 1-1 in de 62e minuut komt heel ongelukkig tot stand als Stijn de bal na een door Bergh genomen corner in eigen doel werkt.

Roy vervangt Stijn en Daan komt voor Bart.

Ook Bergh wisselt.

PAX gaat de strijd aan en komt niet geheel onverdiend op een 2-1 voorsprong.

Marijn zet voor en Rob scoort, 2-1.

En even later scoort PAX volgens getuigen weer, als de bal van achter de doellijn wordt weggewerkt. De scheidsrechter heeft het niet geconstateerd en tot overmaat van ramp komt Bergh op gelijke hoogte na een goed lopende aanval. 2-2 door Jort Hunting.

PAX is dicht bij de 3-2, maar de bal komt tegen de kruising.

Mauro komt voor de slotminuten voor Ben.

Als Gijs Esselink van Bergh zijn tweede gele kaart krijgt, is er weer hoop.

Maar in plaats van de winnende goal voor PAX trekt Bergh in blessuretijd aan het langste eind.