Melgers autobedrijf

Melgers autobedrijf

Sponsor

Toen Theo Melgers in 2001 het garagebedrijf van zijn baas in Steenderen over kon nemen, belde hij meteen zijn broer Vincent. Dit was hun kans om samen een garage te gaan runnen. ‘Het was een grote stap’, vertelt Vincent, ‘maar we hadden er een goed gevoel bij. Theo kende de klanten al en zij zijn ook vrijwel allemaal bij ons gebleven’.

Breed aanbod van diensten

‘Het mooie aan ons bedrijf is, dat we een heel breed aanbod hebben van diensten’, zegt Vincent. ‘Voor ons maakt dat het werk heel afwisselend. Zo komt het ene moment een klant binnen met een tractor met een kapotte airco en even later sta je even een lampje in een auto van een andere klant te vervangen. Die afwisseling vraagt natuurlijk ook veel van onze monteurs. We hebben mensen in dienst met veel vakkennis die ook nog eens goed met klanten om kunnen gaan. Echte professionals dus!’

‘Binding hebben met onze klanten, is heel belangrijk’, legt Theo uit. ‘Al onze monteurs hebben contact met de klant. We hebben een klein team en onze klanten hebben dus altijd te maken met bekende gezichten. We kennen al onze vaste klanten en weten vaak ook wat er bij hen leeft. Dat geeft een prettige en persoonlijke sfeer. Daarom komen klanten graag terug. Ze komen hier gewoon omdat ze hier willen komen’.

https://autobedrijfmelgers.nl/