Gepubliceerd op: 31 mei 2024

Pax JO19-1 kampioen

Vorige week zaterdag 25 mei was het dubbel feest bij Pax. Eerst werd er om 13:00 uur afgetrapt bij de kampioenswedstrijd van de JO17-1, deze werd gewonnen met 4-1 en dus mochten ook zij zichzelf de beste van de competitie noemen.
Twee uur later was het de beurt aan de boys van de JO19-1. Na een mooie opkomst met vuurwerk en blauw witte fakkels werd er afgetrapt tegen Sportclub Groessen. Je kon zien dat er spanning was, want de eerste 10 minuten had Groessen de overhand. Er was geen paniek binnen het team en na zo’n 25 minuten werd het dan ook 1-0 en vlak voor rust 2-0.
Na de rust ging het scoren er op los. Er werd maar liefst nog 6x gescoord en het scorebord stond na 90 minuten op 8-0 en dus konden ook de selectie en staf van de JO19-1 groot feest vieren. Het is voor het eerst sinds 14 jaar dat een A-selectie kampioen wordt, erg knap dus. Na de tijd hebben de jongens groot feest gevierd met de JO17 en dat ging tot in de laatste uurtjes door!
Aankomende zaterdag 1 juni staat er ook nog de bekerfinale op het programma. Deze wordt gespeeld op neutraal terrein bij Sportclub Brummen. Dat doen de jongens tegen AVC Heracles uit Almelo. Kom allen kijken daar!! Ook voor de dag van de bekerfinale is weer van alles geregeld en dat kan natuurlijk niet zonder de sponsoren, bij deze willen wij namens de JO19-1 de volgende sponsoren bedanken:
Van Bentum Schoonmaak
Auto Ridderhof
Bar Discotheek De Zwaan
Café de Jongens
Wijkamp Werkt
Luni Holding
Nijman Administratiekantoor en Belastingadvies
Pluimvee bedrijf Smeitink
Hartelman Motoren
Eetcafe Jansen & Jansen
De Hypotheekshop Doetinchem
Gotink Totaalinstallateur
DOUS Fashion Studio
Hopelijk zien wij vele blauw witte langs de lijn tegen AVC Heracles 🔵

Deel dit bericht!