Gepubliceerd op: 3 april 2023

PAX HEREN 1 WEER MET LEGE HANDEN

Zondag 2 april: PAX 1 tegen SML.

PAX deed niet onder voor subtopper SML.

De wedstrijd leek op 0-0 af te stevenen, maar we zitten duidelijk in de hoek waar de klappen vallen.

Zo rond de 80e minuut scoort SML. Als het niet veel later in de wedstrijd 0-2 wordt, is de wedstrijd gespeeld.

De opstelling:

Stijn Alkema heeft een blessure en is voorlopig uitgeschakeld. Beterschap gewenst.

Doel: Joeri Mars (in plaats van de geblesseerde Mouro), achter: Jesse Weustenenk, Derk Stortelder, Yasin Celik, Daan Mennink, midden: Siebe Meerlo, Tom Groot Roessink, Bart Groot Roessink, voor: Mauro Ellenkamp, Rob Arends, Marijn van Haarlem.

Op de bank: Rick Beulink, Jody Kohler, Ben Wijkamp, Roy Wolsheumer, Jeffrey Lankhorst, Nick Huitink, Jochem Groot Jebbink.

Voor de rust zijn beide teams aan elkaar gewaagd. PAX heeft de wind in de rug en forceert een aantal corners, maar die leveren geen rendement op. Vlak voor de rust krijgen zowel SML als PAX de mogelijkheid om de score te openen.

De behendige Joshua Gieling schiet de bal over de kruising. PAX antwoordt met een goede aanval, waarbij Yasin en Marijn betrokken zijn; meer dan een corner levert het niet op.

Ruststand 0-0.

Jesse moet al vroeg in de tweede helft gewisseld worden vanwege een blessure. Voor hem komt Rick.

SML wordt sterker en juicht te vroeg als er een buitenspeldoelpunt wordt gemaakt.

Op de inzet van PAX is niets aan te merken en in de 73e minuut veert iedereen aan de kant op als Rob doorloopt op een pass en vrij voor de keeper van SML komt. Het schot van Rob wordt gepareerd door de doelman.

PAX wisselt: Roy en Ben voor Marijn en Bart.

We gaan voor de winst, maar krijgen het deksel op de neus.

In de 79e minuut scoort Joshua Gieling, 0-1.

De laatste wissels bij PAX: good old Nick en Jochem voor Derk en Siebe om nog meer op de aanval te spelen..

In plaats van 1-1 wordt het 0-2. Invaller Olivier Beekman is de doelpuntenmaker.

Het zit niet mee, maar we houden de moed er in. Nog 8 wedstrijden te gaan.

Dinsdag na Pasen naar DVV voor het restant van de gestaakte wedstrijd.

We beginnen met 0-0.