Gepubliceerd op: 18 september 2023

Gezocht: Vrijwilligers kantine V. en AV. PAX.

Vrijwilligers zijn voor een vereniging als PAX essentieel. Niet alleen voor de trainingen en het onderhoud, ook is het niet mogelijk de kantine open te houden zonder inzet van vrijwilligers.

Helaas loopt het aantal vrijwilligers van de kantine terug, waardoor het steeds moeilijker wordt de bezetting rond te krijgen. We zijn daarom dringend op zoek naar extra handjes voor de zaterdagen en voornamelijk de zondagen. Al ben je maar één ochtend of middag per maand beschikbaar, alle kleine beetjes helpen.

De kantinemedewerker bij V. en AV. PAX Hengelo Gelderland is gastheer/-vrouw en aanspreekpunt voor bezoekers, verzorgt de complete bediening achter de bar (koffie, fris, bier etc.) en de keuken (friet, snacks, broodjes etc.), ziet toe op regels omtrent alcoholgebruik en rookbeleid en ziet toe op orde en netheid van de kantine en keuken.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers van 16 jaar en ouder. Clubleden, ouders, grootouders of een ieder ander die wil helpen zodat de kantine een gezellig plek van samenkomst blijft!

Ervaring is niet vereist.

Heb je interesse mail dan naar: info@paxhengelo.nl of kom eens langs in het weekend en laat je gegevens bij één van de kantinevrijwilligers achter.

Deel dit bericht!