Gepubliceerd op: 6 juni 2023

Een geslaagd PAX kamp afgelopen weekend!

Een grote groep enthousiaste kids, toffe spelletjes, lieve sponsoren (Bakhuus Langeler en Albert Heijn Hengelo GLD), gedreven voetbalvrijwilligers, veel helpende ouders/verzorgers, zonnig weer en een mooi versiert PAX-terrein, dit waren allemaal ingrediënten voor een geslaagd PAX-kamp afgelopen weekend.

De jeugd van PAX werd zaterdagochtend in voetbaltenue op het terrein verwacht. Er werd gestart met het opzetten van de tenten en het inrichten van de kleedkamers tot slaapzalen. Super gezellig allemaal.

Voorafgaand aan de aftrap van het zaterdagprogramma, hebben we met alle jeugd, inclusief vlaggen en muziek, de JO19-1 uitgezwaaid, op weg naar de finale van de KNVB beker.

De zaterdag werd gevuld met een leuk en sportief programma. Ook dit jaar wederom een voetbaltoernooi, een 6-kamp en ‘s avonds een leuke puzzeltocht door het dorp. Tussen de activiteiten door werden de kids verwend met ijsjes, chips, lekkere maaltijden en de nodige zoete versnaperingen.

Naast het programma vonden de jongens en meiden het heerlijk om samen te voetballen, te chillen en te spelen op het PAX-terrein. Wat wordt ervaren als een fijne vertrouwde plek. Dat is fantastisch om te zien.

Wij willen iedereen bedanken die zich afgelopen weekend, op welke manier dan ook, heeft ingezet om dit jeugdkamp tot een succes te maken. Een extra dankjewel aan Bakhuus Langeler voor de heerlijke ijsjes tijdens de puzzeltocht en Albert Heijn Hengelo GLD voor het smaakvolle ontbijt en de goede service!!

Jongens en meiden, we hebben van jullie genoten!!! En dan nu….(bijna) zomerstop!

Deel dit bericht!