Gepubliceerd op: 11 november 2022

RT Leeuwinnen dag!

Beste voetballiefhebber,

Op 30 april zijn wij gestart met onze eigen voetbalschool; RT voetbalschool Bronckhorst. Hier willen wij jeugdspelers / jeugdspeelsters uit de gehele gemeente Bronckhorst (binnen de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar) de mogelijkheid bieden om hun voetbaltalent verder te ontwikkelen.

We organiseren speciaal voor dames binnen de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar een Leeuwinnendag, deze zal worden gehouden op vrijdag 09-12-2022 van 17:00 tot 18:00 uur op de velden van V. en AV. PAX te Hengelo(Gld). Opgeven voor deze gratis voetbal clinic kan door te mailen naar; info@rtvoetbalschoolbronckhorst.nl en je naam + leeftijd door te geven.

*Een van de redenen waarom wij dit initiatief nemen is dat wij het belangrijk vinden te vermelden dat wij een samenwerkingspartner willen zijn van de voetbalverenigingen uit Bronckhorst en absoluut geen concurrent. Wij bieden spelers / speelsters een extra mogelijkheid om hun voetbalkwaliteiten verder te ontwikkelen terwijl ze daarnaast gewoon bij hun eigen vereniging blijven trainen en wedstrijden spelen. De clubs kunnen er zelfs de vruchten van plukken doordat spelers zich sneller ontwikkelen en zo hopelijk hun weg vinden naar de selectie elftallen binnen de club. Daarnaast zijn we ook bereid om clinics op jullie club te verzorgen voor jeugdleden (een voetbal dag) of voor de jeugdtrainers (train de trainer) waarbij het accent zal liggen op techniek -en looptraining binnen het voetbal.

Met vriendelijke groet,

Rob Arends & Thomas Wolbrink

https://rtvoetbalschoolbronckhorst.nl/

Deel dit bericht!